https://www.to-mix.co.il/wp-content/uploads/2024/12/CHIVAS-R48-1-scaled.jpg

CHIVAS CHEF EXPERIENCE

שף תומר טל ושף תום לוי בחוויה קולינרית חד פעמית במלון R48

 

קונספט חד פעמי של ארוחת Nose to Tail בהובלת השפים תומר טל ותום לוי בחוויה ייחודית של קולינריה עילית ווויסקי יוקרתי במלון הבוטיק R48.

במהלך הארוחה יוגשו 7 מנות מחלקיו השונים של הדג בטכניקות שונות בשילוב 4 קוקטיילים על בסיס וויסקי Chivas Regal.


בין המנות מהן תוכלו ליהנות:

שיטאקי פריכה בטמפורה שיבאס, איולי קצבושי, קושו יוזו, טרטר בטן מעושנת, בצל בפחם, עור פריך ופינגר ליים

 

סשימי ילוטייל חרוך בפחם, ויניגרט ריוויון ומי יוגורט, גינגר סלרי ומלפפון, דובדבן מותסס, שמן בזיל.

 

בויאבז של תחילת החורף, הדרים, אניס, בשר ראש וכנפיים, ראוי פלפלים שרופים וכבד הדג

 

צלע אינטיאס/פילה דג וסקלופ בחמאה חומה, גראטן באטר, בר בלאן מרטיני, עירית

 

קינוח של גלידת חמאה חומה עם קציפת וויסקי Chivas Regal

לרכישה >>

חשוב לדעת:

תנאי ביטול: ניתן לבטל עד – 7 ימי עסקים לפני מועד האירוע, בניכוי עמלת דמי טיפול בסך 5% במקרה של ביטול בפחות מ-7 ימי עסקים לפני האירוע, לא יוחזר תשלום


הארוחה מבוססת דגים נאים ומבושלים – לא ניתן לבצע שינויים במנות כלל.


משך הארוחה – כשעתיים ורבע.
נבקשכם להגיע בזמן.
שימו לב, לא ניתן לעשות התאמות ושינויים במנות.
התפריט המוגש אינו צמחוני או טבעוני ולמסעדה לא יתאפשר לתת מענה/תפריט מלא במקרים שכאלו.
במהלך הארוחה מוגשות מנות אשר מכילות חומרי גלם אלרגנים מסוגים שונים ביניהם דגים.
התפריט והמנות עשויים להשתנות על פי מצאי חומרי הגלם בעת הארוחות.
המחיר לא כולל שירות.

אחלה בחירה!

אנא השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם בהקדם.

תודה! הפרטים התקבלו בהצלחה
Something go wrong! Please try later.
+